Satanica- Baby Secondhand






Dneska vám představím punk - rockovou kapelu z Opavy. Objevila jsem ji na Bandzonu a přehrávačem mě doslova udeřily do uší. zaujaly mě hudbou i texty. No a taky zpěvem. Složení: Béda- Kytara, Bart- baskytara a zpěv, Bekus- bicí,  Šonaj - kytara, Zuzka- klavír a doprovodný zpěv a Had- doprovodný zpěv, tamburína a uvaděč.
Název a nápad vznikl kolem roku 2010 v podnapilé hlavě Bárta když procházel kolem obchodu s "tvrďáckým" jménem Baby secondhand. Kapela však začala vznikat až  v roce 2012 když si Bártova  předchozí kapela Proti Směru dala pauzu na dobu neurčitou. Kapela  hraje jednoduchou melodickou hudbu ve stylu Ramones atd..
Ze začátku byly tři Bárt, Béda a Bekus.  Sháněly ovšem druhou kytaru a další zpěv. Oslovily tedy Luigiho ze Slovenska, ten nejdříve odmítl, ale nakonec po poslechu demo nahrávek souhlasil. V tomto složení se začaly připravovat na debutovou desku. Rok 2014 se stává zlomovým  vydáním alba Střepy. videoklip na píseň  Baby rock 'n' roll se dost povedl.
Oficiálnímy členy se už stal i zbytek z momentálního složení. Dalším zlomem bylo přeskakování Anglické Clockwork punk kapely Adicts. Na konci roku je opustil Luigi a do kapely přišel  Šonaj.








Fotografie jsou zapujčeny z profilu na bandzone stejně jako veškeré info. Kapelu vřele doporučuji k poslechu! Tak zase příště na správné adrese!








Komentáře

Oblíbené příspěvky